Verzenden

Zodra de order bij ons binnen komt beginnen wij met het proces om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. In een Cutback verpakking met een persoonlijke boodschap. Vanaf het moment van betaling kun je het pakket binnen 2-3 werkdagen thuis verwachten. We rekenen geen verzendkosten. Verzending is dus altijd gratis, ook bij kleine orders. We verzenden alleen binnen Nederland.

Garantie

Onze pakken worden met zorg en oog voor detail ontworpen en gefabriceerd. Dit betekent dat wij onze klanten de garantie geven dat onze pakken niet kapot gaan na een aantal surf sessies, maar dat ze voor een langere tijd mee gaan. Koop je een wetsuit dan geven wij 2 jaar garantie op gebreken aan het pak. Dit betekent alle soorten schade die ontstaat binnen 2 jaar tijdens het surfen. Schade door externe factoren zoals scherpe voorwerpen, verkeerd opbergen etc. vallen niet onder deze 2 jaar garantie.

Retourneren & ruilen

– Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Dit doe je door ons te mailen via info@cutbackwetsuits.com of te bellen op +31 (0)6 14 67 83 09. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.
– Het artikel mag niet gedragen zijn (alleen om te passen)
– Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.
– Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug conform de retourinstructies die je van ons ontvangt bij de levering van je artikel.
– Retourneren is kosteloos. Er worden geen verzendkosten voor gerekend en je krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort.
– Ook is het mogelijk om je product te ruilen, bijvoorbeeld omdat je een andere maat wilt. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor het retourneren. Ook hiervoor rekenen we geen verzendkosten.