CUTBACK T-SHIRT: QUALITY & FABRICATION september 11, 2018 – Posted in: Uncategorized

Cutback T-shirts hebben een speciale en unieke pasvorm waardoor de fit van het shirt aanslaat bij de gebruiker. De T-shirts zijn gemaakt in samenwerking met verschillende fabrieken in São Mamede de Infesta (Portugal), waarbij de T-shirts in verschillende sessies zijn geperfectioneerd naar het uiteindelijke resultaat.

De T-shirts hebben in vergelijking tot reguliere T-shirts een strakkere en dunnere hals en langere mouwen, waardoor de borstomvang van de gebruiker groter oogt. Daarnaast zijn de T-shirts gemaakt in een combinatie van Elestan en katoen, waardoor de shirts nauwelijks kreukels vertonen. Deze dikkere stof zorgt ervoor dat de houdbaarheid van de T-shirts langer is en het shirt fijner draagt.

De bedrukking van Cutback T-shirts wordt enkel gedaan door middel van zeefdruk. Cutback gebruikt uitsluitend zeefdruk omdat er bij deze druktechniek gebruik gemaakt kan worden van niet transparante verf, waardoor de kleuren dikker op het oppervlakte worden gedrukt en beter bestand zijn tegen invloeden zoals zonnestralen, krassen of vocht.