SAILBOAT ANNE MARIE september 30, 2018 – Posted in: Uncategorized

Maak kennis met de meest uitzonderlijke teamrider van Cutback Wetsuits. Met zijn zeilboot Anne Marie reist Max van Keulen de hele wereld over voor allerlei avonturen en het zoeken van steun voor Make A Wish Nederland. Dit alles uiteraard niet zonder gevaren!

De boot Anne Marie kocht hij in 2015 nadat het 32 jaar in bezit was geweest van de koper van zijn opa. Deze had de boot gekocht in 1983, maar na de eerste flinke storm op zee sloeg de angst erin en werd de boot direct verkocht. Inmiddels Heeft Max met de boot de atlantische oceaan overgestoken en heeft hij onder andere de Bahama’s, Cuba & Amerika bezocht. Om zijn reis te financieren schrijft hij verschillende artikelen voor watersport bladen & zeilen magazine, heeft hij een videoclip opgenomen met Beyonc√© en Jay-Z en heeft hij een webshop.

Het verhaal van Max is interessant en meeslepend en te vinden via zijn website over zeilboot Anne Marie