CUTBACK X ENTER THE WAVE oktober 30, 2018 – Posted in: Uncategorized

Het eerste telefoontje tussen Cutback Wetsuits en Enter The Wave vond plaats in 2014, waar een mogelijke toekomstige samenwerking al direct interesse wekte aan beide kanten. Enter The Wave, een kleine organisatie met enkel ideeën over een mooie zomer, en Cutback Wetsuits, een uitgewerkt concept die zijn weg naar de surfer nog moest vinden.

Niet verder dan promotie voor Enter The Wave bij Cutback, of promotie van Cutback op Enter The Wave, kwam het toen beide partijen elkaar opzochten in 2017 en de basis werd gelegd voor een verdergaande samenwerking. De kwaliteit en techniek waarvoor Cutback stond zou worden gecombineerd met de achterban en marketingkennis van Enter The Wave.

Deze samenwerking bracht een nieuwe tak van sport voor, Cutback Clothing. Als organisatie zijn wij trots om in 2018 de klant kennis te mogen laten maken met de eerste Nederlandse website voor zowel Surfgear als lifestyle.