WHERE TO GO WITH YOUR CUTBACK? oktober 30, 2018 – Posted in: Uncategorized

Deze zomer een mooie reis maken door Europa en op zoek naar de beste surfspots in Europa? Cutback geeft je de 3 mooiste plekjes om te bezoeken, waarbij we rekening houden met de sfeer, de golven en natuurlijk het aantal surfshops!

1. Frankrijk, Hossegor

Hossegor is misschien wel de mooiste bestemming binnen Europa. Niet voor niets worden grote internationale wedstrijden gehouden in deze Franse kuststad. In Hossegor vind je een combinatie van een diepe kloof en grote zandbanken waardoor je er veel verschillende soorten golven zult vinden. Dit zorgt er echter ook voor dat de golven enorm kunnen worden.

2. Spanje, San Vincente de la Barquera

San Vincente is voor de travellers die naast het surfen ook van een prachtige cultuur en heerlijk eten houden. San Vincente is een stadje in Spanje met een hele eigen klassieke cultuur waar je jezelf helemaal kunt uitleven bij het avondeten. Het stadje biedt je tevens de mooiste zandstranden voor de lekkerste surfsessies.

3. Portugal, Narzaré

De Golf van Narzaré is een van de bekendste Europese surfgebieden. Het staat bekend om ontzettend hoge golven gevormd door een diepe kloof voor het kustgebied en de verschillende stormen die er plaatsvinden. O.a. het record van de hoogste golf is hier verbroken. Een plek voor gemiddelde en goede surfers, maar ook zeker een aanrader!