Cart 0

Delivery

Zodra de order bij ons binnen komt beginnen wij met het proces om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen! Vanaf het moment van betaling kun je het pakket binnen 5 werkdagen thuis verwachten. De verzendkosten bedragen €3,50. Bij bestellingen van meer dan €75,- rekenen we geen verzendkosten. We verzenden alleen binnen Nederland.

 

Ruilen en retourneren

Bij het retourneren van jouw bestelling ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten ervan. We adviseren om jouw retourzending met een track & trace op te sturen zodat je bewijs hebt van jouw retourzending. Je kunt jouw bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is zoals ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan de kaartjes die nog bevestigd moeten zijn aan het artikel.

Je kunt jouw retourzending aanmelden door ons te mailen op info@cutbackwetsuits.com. Na het ontvangen van het retourlabel heb je 5 dagen de tijd om je order terug te zenden. Bewaar je verzendbewijs, dit is jouw bewijs van retour. Cutback is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zijn zoekgeraakt en waarbij een verzendbewijs mist. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen krijg je een bevestiging per mail dat deze is ontvangen. Wij streven om dan binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

Ook is het mogelijk om je product te ruilen, bijvoorbeeld omdat je een andere maat wilt. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor het retourneren.