OPTIMIZE QUALITY: SILK-SCREEN PRINT oktober 30, 2018 – Posted in: Uncategorized

Cutback Wetsuits T-shirts worden 100% bedrukt door zeefdruk, waardoor de kwaliteit van de bedrukking langer gewaarborgd blijft.

Zeefdruk printen is een techniek gebaseerd op de oude stenciltechniek, waarbij de inkt door gaatjes in papier op het voorwerp gedrukt wordt. Voor elke kleur die gedrukt wordt op het T-shirt wordt een nieuw raam gemaakt waar de inkt doorheen gedrukt wordt om het maximale resultaat te behalen. Anders dan bij vlak of hoogdruk, hoeft er bij deze druktechniek geen transparante inkt gebruikt te worden waardoor de inkt beter dekkend is en ook beter te gebruiken voor donkere oppervlakten.

Door de dikkere dekking van de druktechniek zijn T-shirts van Cutback Wetsuits niet alleen langer houdbaar, maar zijn de kleuren die gebruikt worden ook levendiger en de randen scherper en duidelijker zichtbaar. De T-shirts zijn beter bestand tegen invloeden zoals zonnestralen, krassen, chemicali├źn en vocht.