RICH SURFBOARDS september 30, 2018 – Posted in: Uncategorized

Richard van Staveren is een shaper met een voorliefde voor surfen en customized boards. Bekend als mister Blue Van reist hij de wereld rond om daar te ontdekken welk board de juiste fit heeft met jou als persoon. Zijn carrière als shaper begon jaren geleden als onervaren shaper met zijn eigen board, dat niet veel later direct gerepareerd moest worden vanwege waterschade. Nu, jaren later heeft hij ervaring opgedaan via bekende shapers in Scheveningen en maakt hij verschillende op maat gemaakte surfboards voor zijn klanten. Sinds 2018 werkt Richard vanuit zijn eigen shaperoom in de buurt van de Noordzee aan customized boards met de juiste shapes en bedrukking voor elke surfer.

Mister Blue Van contactgegevens:
t. 0031 653 857 354
m. richard.van.staveren1995@gmail.com